Magyar

Nagykereskedelem

Amit a Markomp Kft. nagykereskedelmi szolgáltatásáról, honlapunkról, a www.butorszovet-tapeta.hu weboldalról és az igénybe vehető nagykereskedelmi partnerségről tudni kell:
 
Markomp bútorszövet és tapéta imprtőr Kft
 
Nagykereskedelmi bemutató terem - Markomp bútorszövet  importőr Kft.
Virtuális nagykereskedelmi bemutató terem itt!                               Kiskereskedelmi Web áruház itt!
 

1. Nagykereskedelmi szolgáltatásunk elsősorban bútorszövet, szennytaszító bútorkárpit, textilbőr és műbőr  importjára, magyarországi disztribúciójára és értékesítésére szakosodott.

2. Nagykereskedelmi szolgáltatásainkat minden olyan vállalkozás igénybe veheti, amely a működési engedélye alapján ténylegesen a bútorszövet  felhasználásával, vagy tovább értékesítésével kapcsolatos tevékenységet végez, adószámmal rendelkezik és nem áll végrehajtás, vagy felszámolás alatt.
3. Jelen weboldalunkon viszonteladóink, illetve felhasználóink minden olyan információt megtalálnak, amelyek alapján katalógusainkból, mintasáljainkból rendelhetnek, illetve ezek anyagaiból vágóprogramos kiszolgálással a mindenkori végfelhasználó igényeinek megfelelő mennyiséget kérhetnek le.
 
Több száz bútorszövet és tapéta katalógusból választhat!
 
Több száz bútorszövet könyvből és sálból választhat!
 
4. Nagykereskedelmi árlisták kézhezvételére csak azon viszonteladóink vagy nagykereskedelmi partnereink jogosultak, akik a nagykereskedelmi regisztrációs oldalunkon a regisztrációt a megadott szempontok szerint elvégzik és erről a Markomp Kft. részéről a visszaigazolást megkapták. A regisztráció ténye nem jelenti az árlistákhoz való jutás jogosultságot megszerezni. A Markomp Kft. az árlistához való jutást minden indok nélkül megtagadhatja.
5. Megrendeléseket külföldi vágóprogramból bútorszövetekre és textilbőrökre, tapétákra e-mailben  lehet leadni, vagy a +36/72510-458 fax számra.
Megrendeléseket saját vágóprogramos bútorkárpitokra és műbőrökre szintén e-mailben lehet leadni, vagy a +36/72510-458 fax számra.
 
Bútorszövet - tapéta kis és nagykereskedés.
 
Markomp Kft. bútorszövet kis és nagykereskedelem.
 
 
Bármely, a jelenlegi, vagy leendő üzleti kapcsolatra vonatkozó információval, vagy árualappal, értékesítéssel, mintákkal kapcsolatos telefonos kérdését, érdeklődését szívesen fogadjuk az alábbi elérhetőségeken:
Külföldi vágóprogram, általános információk: Réti Zoltán +3630/962-0965
Hazai vágóprogram: Palotai Dóra +3630/582-9382
6. Honlapunk célja, hogy viszonteladóinknak és felhasználóinknak minden olyan mintakönyvet és mintasálat lehetőleg enteriőr fotókkal bemutassunk, melyeknek alapján az további értékesítést és termék felhasználást könnyedén el lehet végezni.

Ezen honlapunk nem tekinti feladatának azt, hogy a teljes bútorszövet, műbőr választékot egyenként, színekre és dizájnokra bontva megjelenítse., de szemelvényeket ezekből megtalálhatnak a megfelelő menüpontok alatt.

7. Ez a honlap kifejezetten a nagykereskedelmi partnerségben működő vállalkozások számára lett optimalizálva, ezért kiskereskedelmi vevőinknek ajánljuk, hogy fáradjanak át a www.markomp.hu honlapra.
 
Kiskereskedelmi felület
 
Link küldése E-mailben Oldal nyomtatása