Magyar

Aqua Clean bútorszövetek: gyakori kérdésekGYAKORI KÉRDÉSEK:

Az ENOA CARABU és AMARA Aqua Clean szennytaszító technológia egy forradalmian új eljárás, mely lehetővé teszi, hogy az Aqua Clean technológiával készült bútorszövetekről a foltok csupán egy kis víz segítségével eltávolíthatók legyenek. Így a karbantartás nagyon egyszerűen és minimális idő alatt elvégezhető.


Aqua Clean szennytaszító bútorszövet elemi szálainak preparálása
 
 

1. MI A KÜLÖNBSÉG AZ AQUA CLEAN SZENNYTASZÍTÓ ÉS A PIACON TALÁLHATÓ EGYÉB FOLYADÉKTASZÍTÓ ANYAGOK ÉS BÚTORKÁRPITOK KÖZÖTT?

A folyadéktaszítók csak néhány percig gátolják a folyadék bútorszövetbe való beszívódását és hatástalanokká válnak miután a folyadék behatolt az kárpitanyagba. Az Aqua Clean Technology® nemcsak folyadéktaszítóként működik, hanem elősegíti a bútorszövet tisztítását is és lehetővé teszi, hogy a szennyeződés könnyebben feloldódjon a vízben, egyszerűbbé téve ezzel a tisztítási folyamatot.


2. MILYEN ELŐNYEI VANNAK AZ AQUA CLEAN SZENNYTASZÍTÓ TECHNOLOGY®-NAK A HAGYOMÁNYOS FOLYADÉKTASZÍTÓKKAL SZEMBEN?

A folyadéktaszítók csak addig hatékonyak, míg a szennyeződés csak a bútorszövet felszínén található és még nem szívódott be az anyagba. Az Aqua Clean még akkor is hat, amikor a szennyeződés már beivódott az kárpitanyagba, segítve annak eltávolítását.


3. LEHET AQUA CLEAN TECHNOLOGY®-T ALKALMAZNI MÁR MEGLÉVŐ KANAPÉN?

Jelenleg nem lehetséges. Nem minden bútorszövet készül Aqua Clean szennytaszító technológiával, mert az eljárást a bútorkárpit gyártása folyamán kell alkalmazni és az egész gyártási folyamatot befolyásolja.


4. AZ AQUA CLEAN SZENNYTASZÍTÓ BÚTORSZÖVET KÖRNYEZETBARÁT TERMÉK?

Az Aqua Clean Technology®-val gyártott termékek Made in Green® tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szavatolja a környezetkímélő gyártási folyamatot és azt, hogy a bútorszövetek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat.


5. HASZNÁLHATOK ECETET A KANAPÉ TISZTÍTÁSÁHOZ?

Régen ecetet használták a vízkő eltávolítására, a színek élénkebbé varázsolására, illetve a bútorszövetek lágyabbá tételére. Az ecet nem befolyásolja az Aqua Clean szennytaszító eljárás hatékonyságát, de manapság a legtöbb öblítő már tartalmaz vízkőoldót és az illatuk is kellemesebb.


6. MOSHATOM MOSÓGÉPBEN A PÁRNÁKAT?

Az Aqua Clean szennytaszító bútorszövet mosható mosógépben, de a mosás előtt olvassa el a termék címkéjén található utasításokat a helyes mosási eljárás alkalmazásához, hiszen a különböző bútorkárpitok különböző hőfokú mosást, vasalást, stb. igényelhetnek.


7. HOL VÁSÁROLHATOK AQUA CLEAN SZENNYTASZÍTÓ TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT BÚTORSZÖVETET?

Forduljon bútorboltjához és érdeklődjön az Aqua Clean szövetek iránt. Figyelem! Nem minden vízzel tisztíthatónak mondott bútorkárpit Aqua Clean! Kérjük, vásárlás előtt kérjen minőségi tanúsítványt!


8. HOGY LÉPHETEK KAPCSOLATBA ÖNÖKKEL?

Amennyiben Ön kiskereskedelmi vevő, úgy a  www. markomp.hu vagy a www.butorszovet-tapeta.hu oldalon található elérhetőségek bármelyike segítségével.


9. MEGFIGYELTEM, HOGY A NEDVES BÚTORSZÖVETBE KÖNNYEBBEN BESZÍVÓDNAK A FOLYADÉKOK.

Ez egy a folyadék felületi feszültségével kapcsolatos fizikai jelenség. Nem befolyásolja az Aqua Clean Technology®-t, mely ennek ellenére megtartja a tisztítást elősegítő tulajdonságait.


10. HATÉKONY MÉG A NÉHÁNY NAPOS FOLTOK ESETÉN IS?

Az Aqua Clean Technology® hatékonysága nem függ a folt keletkezési idejétől. Nagy kiterjedésű, hosszabb használatból eredő szennyeződések és zsírosodások tisztítására az Aqua Clean technológia sem nyújthat védelmet.


11. MEGPRÓBÁLTAM A FOLTOT CSAK VÍZZEL ELTÁVOLÍTANI, DE NEM TÛNT EL TELJESEN.

Az Aqua Clean Technology® egy tisztítást elősegítő eljárás: a legtöbb folt eltávolítható csupán egy kis víz használatával, de ha a vízben felold egy kevés semleges mosószert, a bútorkárpit tisztítása még könnyebbé válik.


12. HASZNÁLHATOK ALKOHOLT A TISZTÍTÁSHOZ?

Aqua Clean nem ajánlja sem alkohol, sem egyéb bútorszövet tisztítására alkalmas oldószer használatát. Az alkohol és az egyéb oldószerek károsítják a bútorszövet szálakat és az egyéb bútorkárpitot alkotó elemeket, és ezzel negatívan befolyásolják a kárpitozott bútor élettartamát.


13. HOGYAN HOSSZABBÍTJA MEG AZ AQUA CLEAN A KANAPÉ ÉLETTARTAMÁT?

Ha a foltok helyi tisztítással eltávolíthatók és a bútorszövetet nem kell a mosógépben kimosni, a szövet élettartama megnövekszik.


14. MILYEN FOLTOK TISZTÍTHATÓK AZ AQUA CLEAN -NEL?

Jelenleg meg nem ismerünk olyan háztartásban előforduló szennyeződést, melyet ne tudtunk volna ezzel az eljárással eltávolítani. Szószok, cipőkrémek, hideg és meleg folyadékok, szénsavas italok, torták... Az Aqua Clean kitűnő eredménnyel esett át a laboratóriumi vizsgálatokon, még az olyan nagyon nehezen kezelhető foltok esetében is, mint az alkoholos filctoll. Igaz, hogy ezekben az esetekben a szennyeződés eltávolítására néha fel kell oldani a vízben egy csepp mosószert, vagy kézszappannal kell bedörzsölni, majd vízzel eltávolítani a foltot.


15. VAN AQUA CLEAN TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT BÚTORKÁRPITTAL BEVONT TERMÉKEKET FORGALMAZÓ ÜZLET A KÖZELEMBEN?

Elképzelhető. Ha bútorboltjában nem talál Aqua Clean bútorszövetet, lépjen velünk kapcsolatban a már megadott elérhetőségek bármelyikén. Mi segítünk Önnek!

Kiskereskedelmi vevő: www. markomp.hu vagy a nagykereskedelmi vevő: www.butorszovet-tapeta.hu


 
 
 
 
Nagykereskedelmi, viszonteladó partnereink keressenek minket a megadott elérhetőségeken.
Kiskereskedelmi érdeklődés esetén: www.markomp.hu
Link küldése E-mailben Oldal nyomtatása